Silkroad’da PhBot kullanarak birden fazla karakteri aynı anda kasmak, verimliliği artırır. PhBot çoklu kasma alanları için otomatik ayarlar sayesinde, botunuzu en iyi şekilde yapılandırabilirsiniz. SRO PhBot kasılma nereden ayarlanır? sorusu, yeni bot kullanıcıları için önemli bir konudur. Doğru PhBot kasılma alanı için scriptler kullanıldığında, karakterleriniz belirlenen bölgede etkili bir şekilde farm yapabilir. Silkroad PhBot kasılma alanı nasıl ayarlarım? sorusunun cevabı ve en iyi farm ayarları için rehberimize göz atabilirsiniz:
Phbot ile nasıl görevler için çoklu kasılma alanı ayarlayabilirsiniz , resimli olarak bu konuda bunu göstereceğiz.
Adım adım sırası ile aşağıdaki şekilde phbotunuza uygulayabilirsiniz.
1- Öncelikle örnek olması amacı ile 2 mob içeren bir görevi seçiyoruz.
İlk mob için bir kasılma alanı ayarlıyoruz
2- Ardından ayarlamış olduğumuz kasılma alanını botun görev > otomatik görev > x mob için kasılma alanı ayarla diyerek tanımlıyoruz.
3- Açılan pencerede ilk mob için ayarladığımız kasılma alanını seçiyoruz ve tanımlamış oluyoruz.
4- Ardından görevin ikinci mobu içinde bir kasılma alanı ayarlıyoruz.
5- Ardından yine aynı şekilde ayarladığımız kasılma alanını görev > otomatik görev > x mob için ayarlıyoruz.
6- Her şeyi doğru şekilde ayarladığınızda botun görev > seçenekler kısmına gelip ''change training area when quest completes'' seçeneğini işaretleyin.
Phbot ile nasıl görevler için çoklu kasılma alanı ayarlayabilirsiniz , resimli olarak bu konuda bunu göstereceğiz.
Adım adım sırası ile aşağıdaki şekilde phbotunuza uygulayabilirsiniz.
1- Öncelikle örnek olması amacı ile 2 mob içeren bir görevi seçiyoruz.
İlk mob için bir kasılma alanı ayarlıyoruz
2- Ardından ayarlamış olduğumuz kasılma alanını botun görev > otomatik görev > x mob için kasılma alanı ayarla diyerek tanımlıyoruz.
3- Açılan pencerede ilk mob için ayarladığımız kasılma alanını seçiyoruz ve tanımlamış oluyoruz.
4- Ardından görevin ikinci mobu içinde bir kasılma alanı ayarlıyoruz.
5- Ardından yine aynı şekilde ayarladığımız kasılma alanını görev > otomatik görev > x mob için ayarlıyoruz.
6- Her şeyi doğru şekilde ayarladığınızda botun görev > seçenekler kısmına gelip ''change training area when quest completes'' seçeneğini işaretleyin.
Son düzenleme: