Silkroad Online mBot Toplama Ayarları ( Adım adım Anlatım )
1. mBot’u Aç ve Silkroad’a Bağlan
- mBot’u yönetici olarak çalıştır ve Silkroad istemcisine bağlan.
- Oyuna giriş yaptıktan sonra karakterinin başarıyla bağlandığını kontrol et.
- mBot arayüzünde "Pick Filter" sekmesine gel. Bu bölüm, hangi eşyaların toplanacağını veya toplanmayacağını belirlemen için kullanılır.

2. Toplanacak Eşyaları Belirleme
"Pick Filter" sekmesinden hangi itemlerin otomatik olarak toplanacağını ayarlayabilirsin.

- "Pick Gold" kutusunu işaretleyerek düşen altınları otomatik olarak toplayabilirsin.

- "Pick Equipment" seçeneğini açarak, sadece belirlediğin silah ve zırh türlerini toplayabilirsin.
- İhtiyacın olmayan eşyaları satmak için "NPC’ye satılabilir mi?" seçeneğini kontrol et.

- “Pick Elixir” seçeneğini aktif ederek silah geliştirme için gerekli Elixirleri otomatik olarak toplayabilirsin.
- “Pick Stones” ile blue taşlarını toplayabilirsin.

- Alchemy üretimi için gerekli olan Tabletleri ve Elementleri filtreleyerek alabilirsin.

3. Gereksiz Eşyaları Engelleme
mBot’un gereksiz eşyaları toplamaması için “Don’t Pick” (Toplanmayacaklar) listesini kullanmalısın.

4. Toplama Peti ile Daha Hızlı Loot Yap!
Eğer bir Grab Pet (Toplama Hayvanı) kullanıyorsan, "Pick Pet" özelliğini açmalısın.- Pet, eşyaları daha hızlı topladığı için farm sürecin %50 daha verimli olur!
- Petin otomatik süresinin dolmadığını kontrol et, aksi halde toplama işlemi durabilir.

5. Son Ayarlar ve Başlat
✔ Ayarlarını gözden geçir, eksik bir şey olup olmadığını kontrol et.✔ "Save Settings" butonuna basarak toplama ayarlarını kaydet.
✔ "Start Training" tuşuna basarak botu başlat.

Ekstra Taktikler ve İpuçları