TRSRO Multi Client nasıl açılır? sorusu, aynı anda birden fazla hesap ile oyuna girmek isteyen oyuncular için önemlidir. GameGami çoklu Silkroad nasıl açabilirim? Resmi istemci, varsayılan olarak yalnızca tek bir oturum açmaya izin verir. Ancak, bazı yöntemler ile Silkroad Online Türkiye çoklu client nasıl açılır sorusunun cevabına ulaşabilirsiniz. Doğru ayar ve yöntemleri kullanarak, birden fazla hesapla aynı anda oyuna giriş yapabilir, farm veya ticaret işlemlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.
Önemli Uyarı
Dijital olarak imzalanmamış bir .exe dosyasında düzenleme yaptığım için, Windows imzası nedeniyle yapılan exe dosyasını virüs olarak görmeye başlamış olabilir.
Yapılan tek şey birkaç sistem hatasını devre dışı bırakmak ve istemciniz açıkken başlatıcıyla istemcinizi tekrar açmanızı sağlamaktır.
Belki bu durum birkaç güncellemeden sonra düzeltilebilir, bunu bilerek kullanmanızı rica ediyorum.
Tsar bilgilerinizi çalacak hiçbir şeyi dosyaya gömmüyorum, bilgilerinize sunuyorum
Download
www.dosya.tc
Alternatif İndirme Ek 'de
Rar şifresi : sromax
Önemli Uyarı
Dijital olarak imzalanmamış bir .exe dosyasında düzenleme yaptığım için, Windows imzası nedeniyle yapılan exe dosyasını virüs olarak görmeye başlamış olabilir.
Yapılan tek şey birkaç sistem hatasını devre dışı bırakmak ve istemciniz açıkken başlatıcıyla istemcinizi tekrar açmanızı sağlamaktır.
Belki bu durum birkaç güncellemeden sonra düzeltilebilir, bunu bilerek kullanmanızı rica ediyorum.
Tsar bilgilerinizi çalacak hiçbir şeyi dosyaya gömmüyorum, bilgilerinize sunuyorum
Download
TRSRO_Multi_Client_v2.1.rar dosyasını indir - download
TRSRO_Multi_Client_v2.1.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle

Alternatif İndirme Ek 'de
Rar şifresi : sromax
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: