WWE 2K oyunlarının mobil olan versiyonları netflixe yakında eklenmesi planlanıyor , detaylı bilgiyi aşağıda sizlerle paylaşıyorum.
Netflix, oyun dünyasındaki varlığını genişletmeye devam ediyor. Şirket, popüler Amerikan güreşi oyunu serisi WWE 2K’nın mobil versiyonunun yakında platforma ekleneceğini duyurdu.
Genellikle film ve dizi içerikleriyle tanınan Netflix, son yıllarda oyun sektörüne de adım atarak abonelerine çeşitli mobil oyunlar sunmaya başlamıştı. Şimdi ise bu kütüphaneye yeni bir yapım ekleniyor.
Resmî açıklamaya göre, WWE hayranlarının büyük ilgi gösterdiği WWE 2K serisinin mobil versiyonu, Netflix kullanıcılarıyla buluşacak.
Bu hamle, Netflix’in dev Amerikan güreşi organizasyonu WWE ile yaptığı ortaklığın bir parçası olarak gerçekleşiyor. Halihazırda WWE içeriklerini abonelerine sunan platform, şimdi bu ortaklığı oyun dünyasına da taşıyor.
Netflix, oyun dünyasındaki varlığını genişletmeye devam ediyor. Şirket, popüler Amerikan güreşi oyunu serisi WWE 2K’nın mobil versiyonunun yakında platforma ekleneceğini duyurdu.
Genellikle film ve dizi içerikleriyle tanınan Netflix, son yıllarda oyun sektörüne de adım atarak abonelerine çeşitli mobil oyunlar sunmaya başlamıştı. Şimdi ise bu kütüphaneye yeni bir yapım ekleniyor.
Resmî açıklamaya göre, WWE hayranlarının büyük ilgi gösterdiği WWE 2K serisinin mobil versiyonu, Netflix kullanıcılarıyla buluşacak.
2025'in Sonlarında Yayınlanacak
Oyunla ilgili detaylar henüz sınırlı olsa da, duyuruda mobilde de üst düzey bir WWE deneyimi sunulacağı vurgulanıyor. Ayrıca çıkış tarihi olarak 2025’in sonları işaret ediliyor. WWE 2K serisinin PC, PlayStation ve Xbox platformlarında büyük bir oyuncu kitlesine ulaştığını göz önünde bulundurursak, mobil versiyonun da ilgi görmesi muhtemel.Bu hamle, Netflix’in dev Amerikan güreşi organizasyonu WWE ile yaptığı ortaklığın bir parçası olarak gerçekleşiyor. Halihazırda WWE içeriklerini abonelerine sunan platform, şimdi bu ortaklığı oyun dünyasına da taşıyor.